De Krasse Knarren en de Golden Girls mochten zich verheugen op een fantastische golfdag. Deze sinds vele jaren door Hans Balm gesponsorde wedstrijden mogen zich ieder jaar weer verheugen op een enthousiaste deelname. Ook dit jaar hadden zich 44 heren en 22 dames aangemeld. Zij streden vol overgave voor de eer om te worden vereeuwigd op de twee houten putter-borden die in het clubhuis permanent zijn uitgestald. Uiteraard werden zij in hun ‘strijd’ ook aangemoedigd door de jaarlijks door de heer Balm uitgeloofde prijs van €50. Op de uitreiking daarvan zullen de winnaars echter nog even moeten wachten. De uitreikingsceremonie vormt onderdeel van de prijsuitreiking tijdens de Midzomer-scramble later dit jaar.
De twee winnaars waren:
Krasse Knarren:     Sijbrand Nijhoff met 38 stableford punten;
Golden Girls:          Anne Marie van Meer met 36 stableford punten.
Deze twee winnaars feliciteren wij van harte met de door hun geleverde prestatie! Bravo!

Ook werd de zesde wedstrijd gespeeld in het kader van de ‘Negen Holes Trofee‘. De resultaten daar waren eveneens van uitstekende kwaliteit:
1. Willem de Jonge van Ellemeet – 22
2. Joop Duindam – 18
3. Simon Kloos – 18
4. Dick van Leeuwen – 18
5. Johan Kools – 17