Het was wederom een warme dag. Voorlopig de laatste zoals het zich laat aanzien. Desondanks waren er 67 deelnemers aan de 18 holes wedstrijd en 15 deelnemers aan de 9 holes wedstrijd. De resultaten mochten er zeker ook zijn. In categorie 1 van Zomercompetitie-3 blonk Jos Ploum uit met een score van 41 ptn! Tweede en derde werden resp. Mark Meelker met 37 ptn en Otto van Muijlwijk met 36 ptn.
In categorie 2 was het Cora de Vroom-Cordes die met 38 ptn de rest van het veld achter zich wist te houden. Zij werd op de voet gevolgd door Marja v.d. Zwan met 37 ptn. De derde plaats was voor Peter Burghouwt met 36 ptn.
De eindstand voor de zomercompetitie, cat-1 & cat-2 is als volgt:

  • Categorie-1:    1) Jos Ploum – 77 ptn;                       2) Jan Parlevliet – 72 ptn;        3) Joseph Pereira – 71 ptn.
  • Categorie-2:    1) Cora de Vroom-Cordes – 72 ptn;   2) Marja v.v. Zwan – 70 ptn;     3) John Bosboom – 69 ptn.

In de NegenHolesTrofee-3 wedstrijd werden de volgende resultaten geboekt:
Henk Huizer kwam met 19 punten als winnaar binnen. Hij werd met eenzelfde aantal punten op de voet gevolgd door Kees Guldemond. Derde werd Simon Kloos met een nog steeds respectabele score van 18 ptn. De tussenstand in deze competitie is als volgt:

  • 1) Kees Guldemond – 47 ptn;   2) Johan Kools – 47 ptn;     3) Ton Kulk – 40 ptn.

Voor alle resultaten van de dag en eind-/tussenstanden van de verschillende competities verwijzen we naar de Zeegersloot website.

Aangezien dit tevens de tweede dag was van het jaarlijks gehouden ‘SECO-uitje’ met als gevolg, dat alle seco-leden in de laatste vier flights startten, was de wedstrijdleiding genoodzaakt de hulp in te roepen van een oud-lid van de SECO om voor de afronding te zorgen. Dit werd prima opgelost door Jos Ploum die niet alleen uitblonk op de baan maar tevens de wedstrijdcommissie op vakkundige wijze heeft bijgestaan waarvoor dank.