Het wil dit jaar nog niet echt vlotten met het weer. Wind en regen weerhouden veel senioren er nog van om aan de SECO wedstrijden deel te nemen. Ook voor deze Scramble-à-deux was het deelnemersveld aan de lage kant. Dit ook omdat over het gebruik van de handicarts op de dag zelf pas werd beslist. En dat gebeurde: Jammer genoeg, maar wel terecht, bleken de handicarts niet te zijn toegestaan. De baanstatus was daar te slecht voor.

Voor de wedstrijdleiding was het maken van een passende indeling dan ook een behoorlijke puzzel. Voor een scramble flight zijn tenslotte 4 deelnemers nodig. En al die late wijzigingen vormden een best wel ingewikkelde opgave. Toch slaagden de wedstrijdleiders er in het gekrompen deelnemersveld succesvol de baan in te sturen. De laatste flight kon al om 11:16u vertrekken!

Winnaars bij de 18 holes wedstrijd werden Jos Ploum en Han van Gogh, die ondanks de winderige omstandigheden tot een fantastische score van 43 kwamen (slechts 6 slagen mee). Jos deed daarmee ook nog eens goede zaken voor winterkoning competitie, waarin hij nu fier aan de leiding gaat.

Op een bescheidener niveau ging de eerste plaats bij de 9 holes wedstrijd naar het gelegenheidskoppel Sija van Vliet en Arjen Schreuder met een score van 15 punten.

Bravo voor alle ‘die-hards’ die weer en wind trotseerden en hopelijk tot ziens in grotere getale als de weergoden ons beter gezind gaan zijn!