Na een rustige verlopen inschrijfperiode – ook het aantal mutaties na sluiting inschrijving was beperkt – konden alle deelnemers vandaag genieten van een perfecte golfdag. Dat het aantal deelnemers ietwat aan de lage kant was, kan alleen worden verklaard met de constatering dat veel senioren in de maand september nog op vakantie gaan. En gelijk hebben ze!

De eerste speler meldde  zich al om 08.10 uur aan de inschrijfbalie. Goede scores en spannende tussenstanden in de diverse categorieën/competities.

Vandaag een zeer select gezelschap in de baan.  Bij de 18 holes wedstrijd waren er 2 deelnemers van 86 jaar en de jongste was 61 ( gemiddeld 71 jaar bij 53 deelnemers). Bij de 9 holes wedstrijd 1 deelnemer van 86 jaar en de jongste was 66 jaar ( gemiddeld 76 jaar bij 12 deelnemers)

De prestaties waren zeer behoorlijk. Uitschieter was Jan Parlevliet – Senioren Bokaal (Cat.1)  – met 38 sbf punten. Daarmee nam hij de koppositie over van Jos Ploum. In deze competitie, maar ook in de twee andere competities – Senioren Bokaal (Cat.2) en Negen HolesTrofee – zal pas op de laatste wedstrijddag worden bepaald wie de uiteindelijke winnaars zijn!  De verschillen aan de top zijn zeer klein en met nog één enkele wedstrijd voor de boeg is er nog van alles mogelijk. Voor details verwijzen wij naar de competitie informatie op de website.

Winnaars van vandaag waren:
Herfstcompetitie 2 (Cat.1): Jan Parlevliet (38 sbf) – Hans Köhler (37 sbf) – Peter Kesteloo (34 sbf)
Herfstcompetitie 2 (Cat.2): John Bosboom (34 sbf) – Tjalling de Vries (33 sbf) – Tino Menken (32 sbf)
Negen Holes Trofee 14:  Iet van Leeuwen (15 sbf) – Johan Kools (14 sbf) – Henk Huizer (12 sbf)

De volledige uitslagen en de standen in de drie competities staan op de Zeegersloot website.

Kortom, een mooie dag met goede scores. En nu maar hopen dat onze Joost het op de KLM open net zo goed doet.